Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Työpaikkailmoitus: kehitysyhteistyökoordinaattori

Share
Lääkärin sosiaalinen vastuu ry on vuonna 1982 perustettu kansalaisjärjestö, jolla on noin tuhat lääkäreistä, eläinlääkäreistä, hammaslääkäreistä ja näiden alojen opiskelijoista koostuvaa jäsentä. Järjestön keskeisiä toiminta-alueita ovat kehitysyhteistyö, rauhantyö ja terveyspolitiikka.

Vuonna 2019 LSV tekee kehitysyhteistyötä Somaliassa ja Nepalissa. LSV:n kehitysyhteistyö perustuu kansanterveysmallien rakentamiseen suomalaisten lääkärien vapaaehtoisen asiantuntijatyön avulla.

LSV etsii kehitysyhteistyökoordinaattoria yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen (jatko mahdollinen), 15.1. 2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lopullinen toimenkuva riippuu ulkoasiainministeriön hanketukipäätöksistä.

Kehitysyhteistyökoordinaattori hallinnoi LSV:n terveysalan kehitysyhteistyöhankkeita vapaaehtoisista lääkäreistä koostuvien hankeryhmien tukena.
Kehitysyhteistyökoordinaattori osallistuu taloushallintoon ja hankehallinnon kehittämiseen, etsii uusia rahoituslähteitä toiminnalle, osallistuu hankeraportointiin sekä ideoi ja toteuttaa viestintää ja varainhankintaa.

Edellytämme

Tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa tai sen korvaavaa kokemusta, aikaisempaa kokemusta Suomen ulkoministeriön tukemasta kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöstä tai kansainvälisestä hankerahoituksesta sekä ymmärrystä hankkeiden taloushallinnosta, tulosperustaisuudesta sekä kehityspolitiikan trendeistä.
Hyvä englannin kielen taito sekä IT-taidot ovat myös välttämättömät, samoin kuin sosiaalisen median tuntemus sekä aiempi kokemus varainhankinnasta sekä hankeviestinnästä.

Arvostamme aiempaa kokemusta terveysalan kehitysyhteistyöstä tai muuta relevanttia kehitysyhteistyön osaamista.

Tarjoamme

Paikan pienessä, mutta dynaamisessa työyhteisössä Helsingin Etu-Töölössä, joustavuutta työajoissa sekä näköalapaikan terveysalan näyttöperustaiseen kehitysyhteistyöhön.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen sekä ansioluettelon kera 09.12.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”kehitysyhteistyökoordinaattori.” Avaa hakemuksessasi myös, milloin olet käytettävissä tehtävään.

Pidämme työhaastattelut maanantaina 17.12. ja keskiviikkona 19.12 iltapäivällä.

Lisätietoa tehtävästä antavat:

  • Mariko Sato, ohjelmapäällikkö, ke 28.11. klo 9–11  ja pe 11.12. klo 9–11. Puh. 044 744 9930
  • Salla Nazarenko, toiminnanjohtaja, ma 3.12 klo 9–11, puh 044 744 9030