Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Mitä teemme?

Olemme asiantuntijajärjestö, joka ottaa rohkeasti kantaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta lääkärin näkökulmasta. Tärkeimpiä toiminta-alueitamme ovat terveyspolitiikka, ympäristötyö, kehitysyhteistyö ja rauhantyö.

Tule mukaan toimintaan!

LSV:n vapaaehtoistoiminta on järjestäytynyt jaostoihin ja työryhmiin. LSV:ssä toimii tällä hetkellä rauhanjaosto, ympäristöjaosto, kehitysyhteistyöjaosto ja terveyspolitiikkajaosto. Paperittomien terveydenhuollossa vapaaehtoistoimintaa koordinoidaan yhdessä Global Clinicin kanssa.

Saat lisätietoa toiminnasta jaostojen yhteyshenkilöiltä (yhteystiedot jaostojen sivuilla) tai voit olla yhteydessä toimistoon lsv@lsv.fi, joka ohjaa sinua eteenpäin.

Hyvä tapa tutustua laajemmin LSV:n toimintaan ja vapaaehtoisiin on osallistua kevät- ja syyskokouksiin sekä uusien iltoihin ja muihin tapahtumiin. Tapahtumista tiedotetaan mm. verkkosivuilla, facebookissa ja instagramissa, ja kokouskutsut löydät kevään ja syksyn LSV-tiedotteesta.

Myös LSV:n tiedotustoimintaan, kuten LSV-tiedotteen, some-sisällön ja podcastien tekemiseen voi tulla mukaan, jos haluaa aktivoitua järjestössä laajemmin kuin yhden toiminta-alueen osalta.

Lääketieteen, eläinlääketieteen ja hammaslääketieteen opiskelijat otetaan LSV:ssä lämpimästi vastaan tasavertaisina kollegoina.