Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV järjestää Oma Kapua- matkan Peruun – lue lisää ja osallistu elämäsi seikkailuun!

Share

LSV järjestää Oma Kapua -matkan Peruun – lue lisää ja osallistu elämäsi seikkailuun!

Oma Kapua Peru -kampanjassa vapaaehtoiset keräävät varoja seksuaaliterveyden edistämiseen Perussa sekä kapuavat 4200 metrin korkeuteen vaelluksella Machu Picchulle. Haku Oma Kapua -tiimiin on auki!

Kapua kerää varoja kehitysmaiden auttamiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kapuamalla on kerätty vuodesta 2006 jo yli 600 000 euroa kehitysmaiden tukemiseksi lähes 200 vapaaehtoisen kapuajan voimin.

Oma Kapua Peru -tiimiin haetaan henkilöitä, joita yhdistää haave kiivetä vuorelle ja halu kerätä varoja seksuaaliterveyden edistämiseksi Perussa. Aiempaa vuorivaelluskokemusta ei tarvita.

Alkuperäistä matkustusajankohtaa myöhäistettiin kesältä marraskuulle suuremman osanoton mahdollistamiseksi. Oma Kapua Peru -tiimi matkaa marraskuussa 2016 Peruun tutustumaan LSV:n vetämään projektiin. Tämän jälkeen ryhmä vaeltaa Salcantay trekkiä pitkin Machu Picchulle. Vaelluksella liikutaan korkeimmillaan 4200 metrin korkeudessa. Kapuajat keräävät varoja ja tiedottavat kampanjasta Suomessa.

Ilmoittaudu mukaan Oma Kapua Peru -tiimiin 1.8.2016 mennessä sähköpostitse info@kapua.fi.

Mukaan voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, kehitysmaiden tukemisesta kiinnostuneet henkilöt. Sinun ei tarvitse olla lääkäri hakeaksesi mukaan tiimiin. Kerro viestissä hieman itsestäsi, sekä siitä, miksi haluaisit olla osa Oma Kapua Peru -tiimiä. Valitsemme tiimin korkeintaan 15 Kapuajaa heti elokuun alussa, jonka jälkeen sovimme matkan tarkemman ajankohdan marraskuulle ja aloitamme varainhankinnan.

Oman keräystavoitteen voit asettaa itse, suositeltu minimitavoite on kuitenkin 1000 euroa. Kapuajat saavat oman keräyssivun sekä tuen ja materiaalit varainhankintaan. Ryhmään valitut saavat lisäksi henkilökohtaisen konkarikapuajan tuen. Konkarit ovat jo kerran Kapuan kokeneita, aiempiin hankkeisiin osallistuneita henkilöitä. Konkarit toimivat vertaistukena ja tukevat varainhankinnassa sekä matkaan valmistautumisessa.

Osallistujat maksavat matka- ja muut osallistumisesta aiheutuvat kulut itse. Osallistumismaksu Oma Kapua Peru -hankkeeseen on 124 euroa.

Lue lisää Kapuan verkkosivuilla ja tutustu myös Oma Kapua Peru -matkaohjelmaan. Oma Kapua Peru -matka maksetaan suoraan matkatoimistolle.

Lisätietoja hankkeesta:
Kapua: Suvi Aarnio, suvi@kapua.fi, p. 050 440 5534
Lääkärin sosiaalinen vastuu ry: Helena Tikkanen, helena.tikkanen@lsv.fi
tai Mariia Karppinen, mariia.karppinen@lsv.fi

Kapua-nettiin

 

banneri