Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Työpäivä maailmalle 2014 -kampanja käynnistyy

Share

header_

TÄNÄÄN KOULULÄÄKÄRINÄ NIGERIASSA 

LSV järjestää jo kuudetta kertaa Työpäivä maailmalle -kampanjan, jonka avulla kerätään varoja järjestön hallinnoimiin kehitysyhteistyöhankkeisiin. Vuoden 2014 teemahankkeena on LSV:n Nigerian Ibadanissa koordinoima peruskouluikäisten terveydenhuoltohanke.

Ilmoittautumalla kampanjaan ja lahjoittamalla yhden työpäivän palkan LSV:n tekemälle kehitysyhteistyölle osallistut kehittyvien maiden terveyden edistämiseen.

Ilmoittaudu mukaan ja lue lisää kampanjasivuilta: www.lsv.fi/tyopaivamaailmalle

Tukesi on meille hyvin tärkeä!

Vuoden 2014 Työpäivä maailmalle -kampanja polkaistaan käyntiin Helsingin Lääkäripäivillä 8.1.2014. Löydät LSV:n koko messujen ajan osastolta 1 B 14. Osastolla voi ilmoittautua mukaan kampanjaan, ostaa kannatushintaisia tuotteita, ottaa mukaan materiaaleja LSV:n toiminnasta, osallistua päivittäisiin arvontoihin ja keskustella aktiivijäsenien kanssa eri toimintamuodoista. Nähdään Messukeskuksessa!