Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Ehdot

Lahjoitusten vastaanottaja

Lahjoitusten vastaanottaja on Lääkärin sosiaalinen vastuu ry 0886866-4 (myöhemmin LSV). Jos sinulla on kysymyksiä lahjoittamiseen liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Sähköposti: lsv@lsv.fi
Puhelin: +358 45 350 85 16
Osoite: Caloniuksenkatu 9 B 64, 00100 Helsinki

Lahjoittaminen

Voit valita lahjoituksen tyypiksi joko kertalahjoituksen tai kuukausilahjoituksen. Lisäksi voit valita lahjoituksen kohteeksi tietyn hankkeen tai toiminnan. Lahjoitettu summa käytetään täysimääräisesti valitun toiminnan tukemiseen.

Valitessasi lahjoituksen tyypiksi kuukausilahjoituksen, tapahtuu ensimmäinen lahjoitus LSV:n verkkosivujen kautta Bamboran tarjoamaa maksuvälityspalvelua käyttäen. Jatkossa saat kuukausilahjoitusta koskevan laskun sähköpostiisi kunkin kuukauden alussa.

LSV:n verkkosivuilla tarjotaan myös mahdollisuutta ostaa aineettomia lahjoja. Aineettoman lahjan ostajan tulee huomioida, että aineeton lahja on tosiasiassa lahjoitus, jolla tuetaan kuvauksen mukaista hanketta.

Tietosuoja

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry on sitoutunut huolehtimaan lahjoittajiensa tietosuojasta. Lisätietoa tietosuojakäytännöistämme löydät täältä. Tehdessäsi lahjoituksen hyväksyt tietojesi käsittelyn lahjoittajien tietoja koskevan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rahankeräysluvan tiedot

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:llä on voimassaoleva poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa.

Poliisihallituksen rahankeräysluvan numero ja myöntämispäivä: RA/2018/625, myöntämispäivä 29.6.2018.
Toimeenpanoaika ja -alue 1.1.2019–31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Rahankeräyslupanumero RA/2020/1390, myöntämispäivä 6.11.2020. Voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:n lahjoitussivulla voit maksaa Visma Pay-palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla, lompakolla tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass sekä Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta