Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Jäsenkysely 2022

LSV:n toiminta on aina ollut jäsenistön näköistä. Sen vuoksi haluamme kysyä sinulta minkälaista toimintaa LSV:lla tulisi sinun mielestä olla ja miten LSV on toiminnassaan tähän asti onnistunut.

LSV:n visio on vuonna 2025 olla verkostoituva ja osallistava asiantuntijajärjestö sekä ensisijainen vapaaehtoistyön ja vaikuttamisen kanava lääkäreille, hammaslääkäreille, eläinlääkäreille ja opiskelijoille. Vaikutamme näkyvästi rauhan, terveyspolitiikan, ympäristökysymysten ja kehitysyhteistyön alalla.

Vuosina 2021-2025 työtämme ohjaa strategia, jonka keskiössä on kehittää kestäviä ja laadukkaita terveyspalveluja ja kaventaa terveyseroja. Osallistumme ekologiseen jälleenrakennukseen edistämällä turvallisia ihmisen ja ekosysteemin terveyttä edistävien ympäristöjen rakentamista. Pyrimme ylläpitämään kestävän ja hyvinvoivan tulevaisuuden visiota ja ja toivoa. Lisäksi kasvamme lääkäreiden, eläinlääkäreiden, hammaslääkäreiden ja opiskelijoiden ensisijaiseksi vaikuttamisen kanavaksi, jota on helppo lähestyä uusien toimintaideoiden kanssa.

Jäsenkysely

  • Jäsenkyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia.
  • Kaikki palautteet ja ajatukset ovat meille arvokkaita järjestön kehittämisessä ja tulevaisuuden toimintaa suunniteltaessa.
  • Kyselyllä emme kerää yhteystietoja ja kaikki vastaukset ovat anonyymejä.
  • Jos haluat osallistua arvontaan, jossa kyselyyn osallistujien kesken arvotaan 50 euron ravintolalahjakortti, voit jakaa nimesi, puhelinnumerosi ja s-postiosoitteesi kyselyn lopussa.

Linkki jäsenkyselyyn.

Kiitos sinulle ajastasi!