Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Töihin PapeTe-hankkeeseen!

Share

Paperittomien terveyden edistämistyö (PapeTe) on Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamaa toimintaa, jolla edistämme paperittomien henkilöiden terveyttä ja terveydenhoitoon pääsyä neuvonnan, palveluohjauksen, vapaaehtoistoiminnan, verkostotyön sekä tiedottamisen ja ammattilaisten kouluttamisen avulla. PapeTe-työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä verkostojen kanssa.

Haemme Helsingin toimiston pieneen ja dynaamiseen tiimiin kahta osa-aikaista hanketyöntekijää, asiantuntijaa ja koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2025 asti. Rekrytoinnit vahvistetaan Sosiaali- ja terveysministeriön päätettyä myönnettävistä avustuksista.

Molemmissa tehtävissä vaaditaan terveys- ja sosiaalihuollon palvelurakenteiden tuntemusta, tiimityöskentelytaitoja monikulttuurisessa ja moniammatillisessa ympäristössä, kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä ja vapaaehtoistyön kehittämisestä. Tehtävien hoitamiseen tarvitaan paperittomuuteen liittyvien kysymyksien ymmärryksen lisäksi hyvät Microsoft Office-taidot, loistavaa organisointikykyä ja kykyä dokumentoida hankkeen toimia sekä matkustusvalmiutta. Erinomaiset suomen ja englannin kielen taidot ovat välttämättömät, muu kielitaito on eduksi tehtävän hoidossa.

Hankekoordinaattorin tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattitutkintoa, työkokemusta terveydenhuoltoalalta, mielellään maahanmuuttajien parissa työskentelystä, ja asiakkaiden ohjauksesta ja terveysneuvonnasta.

Asiantuntijan tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa (tai vastaava kokemus hankittuna muulla tavoin), kokemusta sekä paperittomien että vapaaehtoisten kanssa työskentelystä, ja vapaaehtoistyön kehittämisestä.  Edellytämme usean vuoden kokemusta hankehallinnosta ja vaikuttamistyöstä.

Koordinaattorin työtehtävät (60% työajalla 22,5h/vko):

  • vapaaehtoistoiminnan ja ryhmäterveysneuvonnan koordinointi, ml. terveysneuvontaryhmien pitäminen itsenäisesti
  • kokousten ja tapahtumien järjestelyt
  • hankkeen viestintä- ja tiedonhankintatehtävät
  • toimistotyön rutiineja 

Asiantuntijan tehtävät (90% työajalla 33h 45min/vko):

  • Kohdennetut neuvontapalvelut ja –materiaalien kehittäminen: terveydenhuollon ammattilaisille suunnatun paperittomien terveysneuvontapuhelimen ylläpito, terveysneuvonnan kehittäminen,  koulutussuunnittelu ja koulutukset, hyvinvointialueyhteistyö
  • Vapaaehtoistoiminnan kehittäminen
  • Vaikuttamistyö paikallisesti, kansallisesti. Eurooppalaisissa verkostoissa toimiminen.
  • Hankehallinto ja hankestrateginen työ.
  • Vastuu hankkeen kokonaisviestinnästä.

Tarjoamme pienen ja dynaamisen työyhteisön Helsingin Siltasaaressa, työterveyspalvelut sekä kuntosalin ja saunan käyttöoikeuden työpaikalla.

Tehtävät alkavat sopimuksen mukaan, mutta mahdollisimman pian. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Kokemuksesta riippuen tehtävien palkka asettuu koordinaattorin osalta 1600 € – 1740 €/kk ja asiantuntijan osalta 2970 € – 3150 €/kk välille.

Lähetä tiivis hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 29.2.2023 osoitteeseen: rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”PapeTe TEHTÄVÄNIMIKE/sukunimesi.” Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä, haastatteluun pidetään viimeistään viikolla 11.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Kaisa-Leena Juvonen (puh. 044-7449930), soittoajat pe 9.2. klo 10-11 ja to 15.2. klo 16-17.