Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Tule mukaan suurmielenosoitukseen sunnuntaina 3.9.

Share

Lääkärin sosiaalinen vastuu on mukana ME EMME VAIKENE!- suurmielenosoituksessa tulevana sunnuntaina 3.9. klo 13. Tule marssimaan kanssamme rasismia ja fasismia vastaan!

Me emme vaikene, kun hallitus laiminlyö velvollisuuttaan turvata perus- ja ihmisoikeudet sekä puuttua kaikkeen syrjintään.

Meille ihmisarvo ja ihmisoikeudet ovat jakamattomia. Meille kuuluu oikeus osallistua ja vaikuttaa yhteiskuntamme ja elinympäristömme kehittämiseen. Meille on tärkeää rakentaa turvallinen, elinvoimainen, moniääninen ja kansainvälinen Suomi.

KOKOONTUMINEN SUNNUNTAINA:

LSV:n ryhmä tapaa Ateneumin Mikonkadun kulmalla klo 12:40 ja suuntaamme siitä yhdessä Senaatintorille. LSV:lle on varattu Senaatintorilla oma blokki, jonka lokaatio julkaistaan mielenosoituksen nettisivulla ja somessa viimeistään lauantaina.

Mielenosoitusmarssi alkaa klo 14.00 ja kulkee Töölönlahden tapahtumapuistoon. Mielenosoituksessa on otettu esteettömyys huomioon: Lyhyempi ja hitaampi reitti kokoontuu Elielienaukiolla ja kulkee sieltä lyhyemmän reitin tapahtumapuistoon. Lisäksi normimarssissa Senaatintorilta on hitaampi blokki heti eturintaman jälkeen ja lopussa kuuloherkille oma blokki. Ohjelmaosuuksiin on tilattu viittomakielentulkki. Mielenosoituksen nettisivuille on tulossa sanakartat.

Noin klo 15.00 alkaa ohjelma Töölönlahden tapahtumapuistossa. Tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman nettisivulta.

VALMISTAUTUMINEN:

Mielenosoitukseen valmistautuminen ei vaadi mitään erityistä, saavu vain paikalle! Mukaan kannattaa ottaa eväitä, juotavaa ja valmistautua säätilan mukaisilla varusteilla, myös korvatulpat tai kuulosuojaimet ovat hyvä miekkarivaruste. Jätäthän lemmikit kotiin mielenosoituksen ajaksi, kiitos.

Mielenosoitukseen on mahdollista ja jopa toivottavaa tuoda omia kylttejä ja banderolleja. Mielenosoitus on puoluepoliittisesti sitoutumaton, joten puoluetunnuksia ei ole sopivaa kantaa. Myöskään minkäänlaisia syrjiviä viestejä tai symboleja ei hyväksytä.

ME EMME VAIKENE! -suurmielenosoitus on päihteetön, koko perheen tapahtuma. Mielenosoitus on jokaisen perusoikeus ja olennainen tapa vaikuttaa demokraattisen oikeusvaltion sisällä. Pyydä siis ystäväsi, työkaverisi ja perheenjäsenesi mukaan ja levitä sanaa! Mielenosoitukseen voi osallstua myös virtuaalisesti, lisätiedot tapahtuman nettisivuilta.

#MeEmmeVaikene

Yhteydenotot: toiminnanjohtaja Kaisa-Leena Juvonen, kaisa-leena.juvonen(at)lsv.fi