Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Tule meille talouspäälliköksi!

Share

Hei sinä taloushallinnon ammattilainen, nyt olisi tarjolla huikea tilaisuus ottaa seuraava askel urallasi monipuolisten taloushallinnon tehtävien parissa. Tule tiimiimme talouspäälliköksi!

LSV:n Helsingin toimiston pienessä ja dynaamisessa tiimissä on tekemisen meininki ja kaikki ovat valmiita tukemaan toisiaan. Vastuullesi kuuluvat monipuoliset taloushallinnon tehtävät: järjestön taloushallinnon koordinointi (suunnittelu, seuranta ja raportointi), hankkeiden ja Somalian toimiston taloushallinnon tuki, taloushallinnon järjestelmien kehittäminen ja ylläpito, sekä varainhankinnan prosesseihin osallistuminen. Kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen hoitaa ulkoinen kumppani yhteistyössä kanssasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä myös järjestön henkilökunnan kanssa, jonkin verran myös kumppaneidemme ja vapaaehtoistemme kanssa.


Jos sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai talousalan tutkinto ja vähintään neljä vuotta kokemusta vastuullisista taloushallinnon tehtävistä tämä voisi olla seuraava askel sinulle!

Odotamme:
● Työkokemusta sisäisestä laskennasta, sähköisen kirjanpito-ohjelmiston käyttämisestä, budjetoinnista, resurssisuunnittelusta, valtionavustuksista ja/tai hankebudjetoinnista ja -raportoinnista.
● Ymmärrys kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteista.
● Erinomainen kirjoitetun ja puhutun englannin ja suomen kielen taito.
● Erinomaiset Microsoft Office taidot, erityisesti MS Excel.
● Hyvät kommunikaatiotaidot.
● Erinomaiset tiimityöskentelytaidot monikulttuurisessa ympäristössä.
● Matkustusvalmius hankemaihin.
● Vastuullinen ja huolellinen työote.

Arvostamme:
● Valtionavustuksien hallinnointiin liittyvien periaatteiden ja sääntöjen tuntemus.
● UM:n kansalaisjärjestöille suunnatun kehitysyhteistyön rahoitusmekanismien tuntemus.
● Kokemus vapaaehtoistyöstä tai vapaaehtoisten kanssa työskentelystä.
● Kokemus työskentelystä kehittyvissä maissa toimivien tahojen kanssa.
● Kokemus YK-rahoituksesta.
● Ymmärrys kehityskysymyksistä ja Agenda 2030:stä.

Tarjoamme:
● Vastuullisen toistaiseksi voimassa olevan tehtävän 100% työajalla.
● Pienen, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön Helsingin Siltasaaressa.
● Mahdollisuuden kattavaan etätyöhön.
● Mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin.
● Kulttuuri- ja liikuntasetelit.
● Kuntosalin ja saunan käyttöoikeuden työpaikalla.

Lähetä tiivis hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 12.6.2022 osoitteeseen rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”Talouspäällikkö/sukunimesi”. Hakijoita voidaan kutsua haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä. Toivomme, että tehtävään valittu olisi käytettävissä perehdytykseen 13.7 – 15.7. Tehtävä alkaa viimeistään 1.8.2022. Noudatamme sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoa tehtävästä puhelimitse antavat toiminnanjohtaja Kaisa-Leena Juvonen (044 744 9930) maanantaina 6.6. klo 15-16 ja perjantaina 10.6. klo 10-11. sekä talouspäällikkö Sini Karusto (044 744 9133) tiistaina 7.6. klo 12-13 ja keskiviikkona 8.6. klo 10-11.