Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV:n syyskokous lauantaina 11.12.2021

Share

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 11.12.2021 klo 14 alkaen.

Syyskokous on hybridimuotoinen, eli osallistua voi paikan päällä LSV:n toimistolla (Globaalikeskus, Siltasaarenkatu 4, 7. krs) tai etäyhteydellä Google Meetsissä. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, äänivaltaisia ovat yhdistyksen jäsenet.

Etäyhteyden toteuttamiseksi ja tarjoilun mitoittamiseksi, kokoukseen toivotaan ennakkoilmoittautumista tiistaihin 7.12. mennessä. Ilmoittaudu täällä. Kokousmateriaalit lähetetään osallistujille sähköisesti kokousviikolla.

Kokouksen jälkeen noin klo 15:30 alkaen vietämme tupaantuliasia pikkujoulutunnelmissa LSV:n uusissa toimistotiloissa. Ilmoittautumiset samasta linkistä yllä.

Tervetuloa!