Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry Lääkäripäivillä 13.-15.1.2021

Share

Oikeudenmukaiseen maailmaan lääkärin keinoin

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry: keitä olemme ja mitä teemme.

Toimintamme

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:ssä vapaaehtoiset lääkärit edistävät rauhaa ja ympäristöasioita, toimivat aktiivisesti terveyssektorin kehitysyhteistyöhankkeissa sekä ottavat kantaa ja vaikuttavat terveyspoliittisiin kysymyksiin. LSV ry:n työ tapahtuu temaattisesti jaetuissa jaostoissa. Toimintaamme on kaikille avointa ja siihen osallistuminen on mahdollista asuinpaikasta riippumatta. Tutustu tarkemmin täällä.

Global Clinic

Global Clinic eli paperittomien klinikka on vapaaehtoisvoimin toimiva, moniammatillista neuvontaa ja hoitoa tarjoava klinikka, joka toimii usealla paikkakunnalla Suomessa.
Tutustu klinikan toimintaan.

Jäsenyys

LSV:n jäseniksi voivat liittyä lääkärit, hammaslääkärit ja eläinlääkärit sekä näiden alojen opiskelijat. Jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän tiedotteen ajankohtaisesta toiminnastamme. Lisäksi jäsenet voivat myös osallistua kevät- ja vuosikokouksiin ja sitä kautta vaikuttaa järjestön toimintaa. Jäsenyys maksaa 50 euroa vuodessa ja opiskelijajäsenyys 15 euroa vuodessa. Liity jäseneksi täällä.

Lahjoita

Voit tukea työtämme lahjoituksin. Lahjoita: https://lsv.fi/lahjoita/

Työpäivä maailmalle

Lahjoittamalla Työpäivä maailmalle kampanjaan edistät terveyden globaalia tasa-arvoa kehitysyhteistyötoimintamme kautta. Tänä vuonna kampanjamme kautta puolustat nuorten seksuaalioikeuksia Intiassa. Lahjoittamalla esimerkiksi päivän palkkasi kampanjaan tuet terveyspalveluiden saatavuutta kehittyvissä maissa. Lue lisää Intian hankkeestamme.

LSV Areena-Lavalla

Torstaina 14.1.2021 klo 14:00 alkaen LSV:n fasilitoima “Terve vai sairas lääkehuoltovarmuus?” -debatti.

Debatissa mukana:
– professori Meri Koivusalo, Tampereen yliopisto
– FT, yliopistotutkija Mirella Miettinen, SUDDEN-konsortio
– dosentti, erityisasiantuntija Mia Bengström, Lääketeollisuus ry
– FaT, neuvotteleva virkamies Ulla Närhi, STM

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Soundcloud

Rahankeräyslupanumero RA/2020/1390, myöntämispäivä 6.11.2020. Voimassa 1.1.2021 alkaen koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.