Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Hae mukaan LSV:n podcast-hankkeeseen!

Share

Hae mukaan LSV:n podcast-projektiin!

Oletko podcastien suurkuluttaja ja haluaisit itse päästä kokeilemaan podcastin tekemistä? Mistä terveyteen liittyvästä aiheesta pitäisi mielestäsi keskustella enemmän? Ketä asiantuntijaa sinä haluaisit päästä haastattelemaan?

LSV:n uudessa podcast-hankkeessa lääketieteen opiskelijat ja lääkärit pääsevät suunnittelemaan ja tekemään podcast-jaksoja lääketieteeseen ja terveyteen liittyvistä teemoista lääkäreille, lääketieteen opiskelijoille ja suurelle yleisölle. 

Projektin yhteydessä järjestetään Helsingissä työpaja, jossa suunnitellaan podcast-sarjan sisältöä, tuottamista ja mainostamista. Podcast-jaksojen tuottamisesta maksetaan opiskelijoille pieni palkkio. Projektiin valitaan hakemusten perusteella 10 osallistujaa. 

Aiempaa kokemusta podcastien tekemisestä ei vaadita!


Kiinnostuitko? Kysy lisää ja hae mukaan lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen mariko.sato(at)lsv.fi 15.9. mennessä.