Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Työpaikkailmoitus: talouskoordinaattori (sijaisuus)

Share

Työpaikkailmoitus: talouskoordinaattori

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) on vuonna 1982 perustettu kansalaisjärjestö, jonka keskeisimpiä toiminta-alueita ovat kehitysyhteistyö, rauhantyö ja terveyspolitiikka.

Etsimme nyt osa-aikaista (70-75%) talouskoordinaattoria vuoden 2019 loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. viimeistään 10.6.2019 alkaen. Kyseessä on perhevapaasijaisuus.

Talouskoordinaattori vastaa LSV:n taloussuunnittelusta, -seurannasta ja –raportoinnista sekä osallistuu talouden ja hallinnon prosessien kehittämiseen. Vastuualueeseen kuuluu järjestötason sisäisen ja ulkoisen laskennan ohella järjestön koordinoimien kehitysyhteistyö- ym. hankkeiden taloushallinto. Talouskoordinaattori osallistuu hankkeiden budjetointiin, seuraa hankkeiden toteumia sekä huolehtii hankkeiden laadukkaasta talousraportoinnista varmistaen eri rahoittajien asettamien rahoitusehtojen noudattamisen.

Talouskoordinaattori työskentelee tiiviissä yhteistyössä LSV:n hankekoordinaattoreiden sekä kumppaniorganisaatioiden taloushenkilöstön kanssa, ja tuottaa ajantasaista talousinformaatiota LSV:n hallituksen ja toimiston käyttöön. Taloustehtävissä talouskoordinaattoria tukevat ulkopuolinen kirjanpitäjä sekä LSV:n järjestösihteeri.

Edellytämme

Tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi tai KTM) tai muuta pätevyyttä, aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä vahvaa kirjanpito-osaamista. Hyvä englannin kielen taito sekä IT-taidot (erityisesti Excel) ovat myös välttämättömät. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisuuksien hallintaa, itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä ottaa haltuun uusia kokonaisuuksia.

Kokemus hankelaskennasta, erilaisista rahoitusinstrumenteista (mm. ulkoministeriön kehitysyhteistyörahoitus, STEA, EU-rahoitukset), budjetoinnista, talousraportoinnista ja sisäisistä kontrolleista katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Laajan ja monipuolisen tehtäväkentän osana pientä, mutta dynaamista työyhteisöä Helsingin Etu-Töölössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen sekä ansioluettelon kera 28.4.2019 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekry(at)lsv.fi. Viestiin otsikoksi ”talouskoordinaattori.”

Pidämme työhaastattelut torstaina 2.5. ja perjantaina 3.5. iltapäivällä.

Lisätietoa tehtävästä antavat:

  • Saara Hietanen, talouskoordinaattori, sähköpostitse: saara.hietanen(at)lsv.fi (soittoaikaa voi sopia sähköpostitse)
  • Mariko Sato, toiminnanjohtaja, ti 23.4 klo 9.30–11.30 ja to 25.4. klo 12.00-13.30, puh 044 744 9930