Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Kehitysyhteistyön uusien vapaaehtoisten tapahtuma 11.5.

Share

Kiinnostavatko sinua kehitysyhteistyö ja globaalit terveyskysymykset? Haluaisitko osallistua Nepalin ja Perun hankkeiden suunnitteluun tai Somalian hankkeiden toteutukseen?

Tule LSV:n kehitysyhteistyöjaoston uusien tapaamiseen lauantaina 11.5.! Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan, aiempaa kokemusta kehitysyhteistyöstä ei tarvitse olla. Kerromme tapaamisessa LSV:stä, nykyisestä ja suunnitteilla olevasta kehitysyhteistyöstä sekä esittelemme erilaisia tapoja osallistua toimintaamme. Tarjoamme myös kevyen lounaan ja kauniilla säällä yhdessäoloa jatketaan puistossa virallisen osuuden jälkeen.

Aika: 11.5. klo 11.30–14.30.

Paikka: LSV:n toimisto, Caloniuksenkatu 9 D 64.

Ilmoittautumiset ke 8.5. mennessä osoitteeseen: meri.paunonen(at)lsv.fi. Lisätietoja saa myös Facebook-tapahtumasta.

Lääkärin sosiaalinen vastuu ry (LSV) on lääkärijärjestö, jonka tarkoituksena on edistää terveyden tasa-arvoa Suomessa ja maailmalla. Kehitysyhteistyön lisäksi teemme mm. rauhantyötä ja terveyspoliittista vaikuttamistyötä. LSV:n jäseniksi ovat tervetulleet kaikki lääkärit, hammaslääkärit ja eläinlääkärit sekä näiden alojen opiskelijat. Lisätietoa järjestöstä saat osoitteesta lsv.fi, tai esim. laittamalla sähköpostia LSV:n kehitysyhteistyön koordinaattorille Meri Paunoselle: meri.paunonen(at)lsv.fi.

Lämpimästi tervetuloa!