Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Suomen sosiaalifoorumi 4.5.: Mitä ongelmia tulevan sote-uudistuksen pitäisi ratkaista?

Share

Vapaus valita toisin, Lääkärin sosiaalinen vastuu, SOSTE ja Metropolian ammattikorkeakoulu / Hyvinvointi-osaamisalue järjestävät Suomen sosiaalifoorumissa tilaisuuden: Mitä ongelmia tulevan sote-uudistuksen pitäisi ratkaista?

AIKA: 4.5. klo 15-17.30
PAIKKA: Helsingin työväenopisto Arbis (Dagmarinkatu 3), juhlasali (2. kerros)

Sosiaali- ja terveydenhuollon parantamisen tarpeet ja sosiaaliset perusoikeudet hukkuivat päättyneellä eduskuntakaudella muiden tavoitteiden alle. Hallituksen esitys kaatui ja edessä on uusi valmistelu. Millaiset ongelmat tulevan sote-uudistuksen pitäisi ratkaista? Mitkä ovat keskeiset tavoitteet ja mitkä tärkeimmät keinot niiden toteuttamiseen?

Tutkimusprofessori emerita Elina Hemminki, hallintoylilääkäri ja terveysoikeuden professori Lasse Lehtonen ja Talentian erityisasiantuntija Laura Lindeberg pohtivat vastauksia ensin pyöreän pöydän äärellä ja sitten yhdessä seminaarin osanottajien kanssa.

Tilaisuuden näkee myös verkossa suorana sekä jälkikäteen osoitteessa: vapausvalitatoisin.com