Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Lääkäri ja ilmastonmuutos-koulutus Lääkäri 2019 -messuilla

Share
Tervetuloa LSV:n ja One Health Finlandin koulutukseen Lääkäri 2019 -päivillä!
Aika: 9.1.2019 13:30 – 17:00
Aihealueet: Vuoden teemaan liittyvä aihe
Puheenjohtaja: LT, lääketieteellinen päätoimittaja, Pertti Saloheimo , Lääkärilehti
Yhdyshenkilö: Tiina Wallden , Carea – Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalv
Tavoite: Ilmaston lämpenemisen aiheuttamat muutokset vaikuttavat monin tavoin hyvinvointiin, terveyteen ja sairauksien esiintyvyyteen. Ilmastonmuutoksen torjumisen tärkeydestä vallitsee yhteisymmärrys, mutta toiminta laahaa jäljessä. Maailman Lääkäriliiton 2017 julkilausumassa lääkäreitä kehotetaan aktiiviseen toimintaan ilmastonmuutoksen torjumisessa ja siihen varautumisessa. ”Ilmastonmuutos ja lääkäri” -kurssi käsittelee ilmastonmuutoksen terveysvaikutuksia ja lääkäreiden vaikutusmahdollisuuksia sekä omassa arjessa, potilastyössä että yhteiskunnassa.
Kohderyhmä: kaikki lääkärit
Erikoistuminen: Anottu 4 tuntia, alat hallinnollinen koulutus kaikille erikoisaloille
HUOM: Kurssi on avoin kaikille Lääkäri 2019 tapahtuman osallistujille, myös näyttelykävijöille
Koko ohjelma täällä http://laakaripaivat.fi/2019/kurssit/ilmastonmuutos-ja-laakari-kaikille-avoin/
Osallistu kurssin aikana keskusteluun Viestiseinällä! Viestiseinä löytyy Lääkäri 2019 mobiilisovelluksesta tai osoitteesta www.viestiseina.fi/laakari. Voit myös osallistua tekstiviestillä numeroon 12154, aloita tekstiviesti aina kurssin numerolla, esim. 125[väli]viestisi.