Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Too Much Medicine-symposiumi 15.-17.8.2018

Share

Too Much Medicine-symposiumi järjestetään tänä vuonna Helsingissä. Suunnittelussa on ollut mukana myös LSV :n aktiiveja.
Paulon säätiön symposiumiin kokoontuu lääketieteen huippututkijoita eri puolilta maailmaa. Sen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ylidiagnostiikan ja ylihoidon ongelmista, edistää luotettavaa lääketieteellistä tutkimusta ja niihin perustuvia hoitosuosituksia, parantaa potilaiden asemaa terveydenhuollossa ja kehittää terveydenhuollon tutkimusten tiedonvälitystä ja yhteiskunnallista keskustelua.

Tervetuloa Symposiumiin! Olemme vakuuttuneita, että Symposiumin aihepiirit ovat kiinnostavia sekä käytännön lääkäreille, tutkijoille ja opiskelijoille (lääketiede, psykologia, viestintä, yhteiskuntatieteet, kauppatieteet) että terveydenhuollon päätöksentekijöille, viranomaisille ja tiedetoimittajille.

Paulon säätiön tieteellisessä Symposiumissa kokoontuvat lukuisat kansainväliset lääketieteen huippututkijat. Too Much Medicine -symposiumin tavoitteena on lisätä tietoisuutta ylidiagnostiikan ja ylihoidon ongelmista, edistää luotettavaa lääketieteellistä tutkimusta ja niihin perustuvia hoitosuosituksia, parantaa potilaiden asemaa terveydenhuollossa ja kehittää terveydenhuollon tutkimusten tiedonvälitystä ja yhteiskunnallista keskustelua.

Aika:            15-17.8.2018

Paikka:         Hotelli Hilton, Kalastajatorppa, Helsinki

Osallistumismaksut:

Early-bird                           31.5.2018 mennessä           450 euroa

Regular                               31.7.2018 mennessä           550 euroa

Late/on-site                        mikäli paikkoja vapaana    650 euroa

Too Much Medicine -Symposium toimikunta

___

 XXIX Paulon Symposium – Too Much Medicine 2018 http://too-much-medicine.com

We would like invite you to join to this year’s Symposium. The Too Much Medicine Symposium is targeted towards practicing physicians, researchers, health policymakers, and journalists as well as students (for instance, medicine, psychology, journalism, social sciences, and economics).

 The 29th Paulo Scientific Symposium will bring together a group of outstanding international scientific experts to raise awareness about problems related to medical excess and to identify optimal sustainable evidence-based practices. The Symposium also aims to identify strategies to remove sources of bias from research evidence and guidelines, advance the dissemination of accurate scientific information and to promote patient important research and care, as well as critical societal debate about medicine.

Time:            15-17 August 2018

Place:           Hotel Hilton, Kalastajatorppa, Helsinki, Finland

Registration fees:

Early-bird                                                 expires 31 May 2018                               450 euros

Regular                                                     expires 31 July 2018                                550 euros

Late/on-site                                              if places available                                    650 euros

Too Much Medicine –Symposium organizing committee

 Lue lisää täältä: Too Much Medicine Symposium 2018