Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV järjestää Oma Kapua Matkan Nepaliin – lue lisää ja osallistu!

Share

Kapua kerää varoja kehitysmaiden auttamiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Kapuamalla on kerätty vuodesta 2006 jo yli 400 000 euroa kehitysmaiden tukemiseksi lähes 100 vapaaehtoisen kapuajan voimin.  

Nepal MH kuva

LSV järjestää Oma Kapua matkan Nepaliin. Marraskuussa 2015 toteutuvan matkan aluksi tutustutaan LSV:n toteuttamaan mielenterveyshankkeeseen Nepalin Dangin maakunnassa, minkä jälkeen matka jatkuu vaelluksella Nepalin unohtumattomissa  vuoristomaisemissa noin 3000 metrin vaellushuipulle. Tarkemmat matkasuunnitelmat muokataan ryhmän kiinnostuksen mukaan.

Oma kapuajat keräävät ennen matkaa varoja LSV:n Nepalin mielenterveyshankkeelle. Oman keräystavoitteen voi asettaa itse, suositeltu minimitavoite on 1000 euroa. Osallistujat maksavat matka- ja muut osallistumisesta aiheutuvat kulut itse. Lue lisää Oma Kapuasta  ja osallistu elämäsi seikkailuun!

Katso mielenterveyshankkeesta tehty lyhytdokumentti:

Lisätietoja Nepalin mielenterveyshankkeesta saat LSV:n kehitysyhteistyökoordinaattori Tanja Pirhoselta (tanja.pirhonen at lsv.fi) tai Kapuasta info at kapua.fi.

banneri