Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Modern tools of Advocacy-paneeli Roomassa 11.-14.12.2014

Share

LSV:n hallituksen jäsen Antti Junkkari esitteli LSV:n rauhanryhmän valmisteilla olevaa kehitysyhteistyöprojektia osallistumalla kovatasoiseen ‘Modern tools of Advocacy’ -paneeliin, joka järjestettiin Nobelin rauhanpalkinnon saaneiden kokouksen yhteydessä Roomassa 11.-14.12.2014. Paneeliin osallistuivat Junkkarin lisäksi BBC:stä Yalda Hakim; 1976 Nobelin rauhanpalkinnonsaaja Mairead Corrigan Maguire; Enzo Cursio (Vice President of the Permanent Secretariat of the World Summit of Nobel Peace Laureates); ja Yasuhiro Aoyama and James O’Sullivan Mazdalta. Suunnitteilla oleva Kehy-projekti sai vuonna 2014 Mazda:n lanseeraaman ‘Make Things Better’ -palkinnon (10 000 euroa), minkä vuoksi projektitiimi sai kutsun paneeliin.

Nobel summitkuva: c. Mazda -press