Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV:n suuri jäsenkysely

Share

LSV on toiminut terveyden, oikeudenmukaisuuden ja rauhan asialla yli 30 vuoden ajan. Järjestö toimii nykyisin laajemmalla kentällä kuin koskaan aiemmin, ja jäseniäkin on noin tuhat. Olet yksi heistä, ja kiitos siitä!

Toivomme, että vastaat seuraaviin kysymyksiin 30.3 mennessä (pääset KYSELYYN TÄSTÄ). Vastaamiseen ei kulu enempää kuin viitisen minuuttia, ellet sitten innostu pohtimaan järjestön ja sosiaalisen vastuun merkitystä laajemmin – se on tietenkin myös tervetullutta.

Viime vuosina LSV:ssä on kiinnitetty paljon huomiota toiminnan selkiyttämiseen ja organisointiin, sillä erityisesti kehitysyhteistyöprojektien määrä on merkittävästi kasvanut. Samalla järjestössä on herännyt halu kirkastaa LSV:n perusajatusta ja määritellä tulevaisuuden suuntaviivoja.

Järjestö on olemassa jäsentensä kautta, joten haluamme nyt LSV:n hallituksessa tietää lisää jäsenistämme. Erityisesti meitä kiinnostaa, mitä ”lääkärin sosiaalinen vastuu” Sinulle merkitsee.

Kiitos vastauksista!

Hallituksen puolesta,

Heli Salmi, LSV ry:n hallituksen jäsen  heli.salmi (at) lsv.fi