Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV:n hallitus vuodelle 2014 valittu

Share

LSV:n vuosikokous järjestettiin lauantaina 23.11.2013 järjestön tiloissa Helsingissä.Vuosikokoussali

Ohjelma alkoi lounaalla ja vapaamuotoisella keskustelulla, jonka jälkeen jaostot esittelivät toimintaansa ja alkavan vuoden suunnitelmia. Lopuksi käsiteltiin vielä sääntömääräiset asiat kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2014, päätettiin jäsenmaksun suuruudesta, valittiin tilintarkastaja sekä valittiin hallituksen jäsenet.

Kokouksessa käsiteltiin myös kuluvan vuoden aikana aloitettu yhdistyshallinnon kehittäminenVapaamuotoista keskustelua ja alustettiin vuonna 2014 tapahtuvaa strategiatyötä sen tukemiseksi. Lisäksi käsiteltiin eräiden terveyspalveluyritysten harjoittamaa verosuunnittelua, jonka seurauksena lähetettiin avoin kirje ja julkaistiin lehdistötiedote.

LSV ry:n vuosikokouksen (23.11.2013) hyväksymä hallituksen kokoonpano vuodelle 2014:

Puheenjohtaja: Tom Sundell

VarapuheenjohtajaVuosikokous 23.11.13Kati Juva

Varsinaiset jäsenet:

Elina Hemminki, Paula Tiittala, Miira Klemetti, Heli Salmi, Antti Junkkari, Sanni Leinonen, Emma Lommi, Suvi Ollila, Silja Niskanen

Varajäsenet:

Topi Turunen, Karoliina Rantonen Vuosikokousväkeä

Lämmin kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille

ja onnea hallituksen jäseniksi valituille!