Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV:n nettikauppa avattu

Share

EETTISET SEKÄ AINEETTOMAT JOULULAHJAT LSV:N TYÖTÄ TUKIEN HELPOSTI VERKOSTA

Marraskuun lopulla LSV avasi oman nettikauppansa osoitteessa: www.lsv.fi/kauppa. Myynnissä on seinäkalentereita vuodelle 2014t-paitoja sekä aineettomia lahjoja.

Kaikki tavaramyynnistä saatava voitto käytetään lyhentämättömänä koko järjestön työn tukemiseen ja aineettomien lahjojen voitot kanavoidaan kyseiseen kehitysyhteistyöhankkeeseen.

40 eurolla voit tukea seksuaaliterveysopetusta Perun shipibo-nuorille tai 30 eurolla vuoden matolääkitykset 10:lle nigerialaiselle lapselle. Aineettoman lahjan ostaja saa paluupostissa erittäin kauniin hankkeesta kertovan sähköisen kortin, jonka voi antaa esimerkiksi joululahjaksi.

Myynnissä myös upea kuvakalenteri vuodelle 2014 sekä t-paitoja monissa eri väreissä. Käy tutustumassa koko valikoimaan: www.lsv.fi/kauppa.

Tilaukset voi tehdä sivuilta löytyvillä lomakkeilla ja laskun saa kotiin/ sähköpostiin postitettuna.

Tervetuloa ekologisille ostoksille, jotka tekevät hyvää!

Käy tutustumassa ja levitä sanaa: www.lsv.fi/kauppa

“Eettiset joululahjat ovat jo vakiinnuttaneet asemansa monissa perheissä uutena jouluperinteenä. Tavaralahjoissa tärkeää on, että tuotteet on valmistettu kestävällä tavalla. Aineettomat hyväntekeväisyyslahjat taas vievät  joulumieltä myös maailman niihin kolkkiin, joissa uusien lelujen sijaan on puutetta perustarpeista”, toteaa Kepa ry:nkin tiedote (28.11.2013). LSV on Kepan jäsenjärjestö ja LSV:n nettikauppaa mainostetaan myös Kepan sivuilla, jonne on kerätty yhteensä 80 järjestön eettisiä lahjoja (www.kepa.fi/joululahjat).