Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

LSV vahvasti esillä Lääkäripäivillä 2014

Share

Helsingin Lääkäripäivät järjestetään Pasilan Messukeskuksessa ensi vuonna kolmipäiväisinä 8.-10.1.2014.

Ensi vuoden Lääkäripäivillä LSV on erityisen näkyvästi osana maan suurinta lääketieteellistä tapahtumaa:

torstaina 9.1. klo 08:30 alkaen LSV järjestää puolipäiväseminaarin “Lääkäri yhteiskunnallisena vaikuttajana”.

Kurssin tavoitteena on kuvata erilaisia lääkäreiden vaikuttamismahdollisuuksia henkilökuvien kautta, että kurssiosallistujat tiedostaisivat vaikuttamismahdollisuutensa ja velvollisuutensa sekä herättää laajempaa keskustelua asiantuntijuuden tuomista vaikuttamismahdollisuuksista ja velvollisuuksista.

Koko ohjelma luettavissa täällä:

http://www.laakaripaivat.fi/2014/kurssit/laakari-yhteiskunnallisena-vaikuttajana/

Kurssista voi saada hallinnollisia pisteitä kaikilla erikoisaloilla. Kurssin numero: 213.

– koko messujen ajan vierailijoiden on mahdollista tutustua Hibakusha Worldwide – valokuvanäyttelyyn, jonka LSV tuo ensimmäistä kertaa nähtäville Suomeen yhteistyössä Suomen rauhanpuolustajien ja IPPNW:n kanssa. Näytteillä on 12 posteria, joissa on suomennetut tekstit. Näyttely käsittelee globaaleja lääketieteellisiä ongelmia, joita ydinaseet ja -teollisuus aiheuttavat.

Näyttelystä voi lukea lisää täältä.

LSVn oma messuständi löytyy osastolta 1b14, pääsisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä. Koko messujen ajan LSVn osastolla on tavattavissa aktiivijäseniämme sekä toimiston henkilökuntaa, jotka mielellään kertovat  LSVn eri toimintamuodoista ja miten toimintaan voi tulla mukaan.

Messuosastolla voi liittyä jäseneksi, osallistua LSVn vuotuiseen “Työpäivä maailmalle” -varainkeruukampanjaan, saada materiaalia mukaan kotona luettavaksi sekä ostaa upeita t-paitoja 20 euron kannatushintaan.

Lisätietoja messunäyttelystä: http://www.laakaripaivatnayttely.fi/

Laakaripaivat 2014 logo 2

Lääkäripäivien ennakko-ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen alkanut. 

Nähdään tammikuussa Messukeskuksessa!

Lisätietoja LSVn messuosallistumisista:

lsv (at) lsv.fi / toimistolle soittamalla puh. 045 350 85 16.