Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Seminaari: Paperittomien kohtaaminen terveyspalveluissa

Share

Aika: 18.4.2013 klo 9-13
Paikka: Haartmaninkatu 3, 1. krs., luentosali 2

Pakolaisneuvonnan Paperittomat-hanke järjestää seminaarin, jossa kuullaan asiantuntijoiden puheenvuoroja paperittomien oikeudesta terveyspalveluihin ja julkaistaan terveydenhuoltoalan ammattilaisille suunnattu opas paperittomien oikeudesta terveyteen.

Seminaarin avaa arkkiatri Risto Pelkonen. Lisäksi seminaarissa kuullaan potilasasiamiehen sekä  Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Pro-tukipisteen, Paperittomat -hankkeen ja Global Clinicin edustajien puheenvuorot. Seminaarin tarkempi ohjelma (pdf).

Seminaari on suunnattu terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja muille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaariin ilmoittaudutaan sähköpostitse 11.4.2013 mennessä osoitteeseen anna-maria (.) airaksinen (at) pakolaisneuvonta (.) fi. Sähköpostissa pyydämme ilmoittamaan osallistujan nimen ja organisaation. Seminaari on maksuton ja se sisältää aamu- ja päiväkahvit.

Pakolaisneuvonta ry:n koordinoimassa Paperittomat-hankkeessa tarjotaan oikeudellista neuvontaa paperittomille sekä heitä kohtaaville ja tiedotetaan paperittomien oikeuksista. Hanketta rahoittaa Raha-automaattiyhdistys.

Lisätietoja: Anna Maria Airaksinen, anna-maria (.) airaksinen (at) pakolaisneuvonta (.) fi / 075 7575 115