Lääkärin sosiaalinen vastuu ry

Amnesty Internationalin Medi-ryhmän infotilaisuus Turussa

Share

Aika: Keskiviikko 20.2.2013 klo 18

Paikka: Medisiina, Osmo Järvi-sali (Kiinanmyllynkatu 10, Turku)

Amnestyn Medi-ryhmä on terveyden alan ammattilaisille ja opiskelijoille tarkoitettu verkosto, joka keskittyy nostamaan esiin Suomessa ja ympäri maailmaa tapahtuvia terveyteen kohdistuvia ihmisoikeusloukkauksia ja vetoamaan ihmisoikeusrikkomusten lopettamisen puolesta. Jos koet että jonkun ihmisryhmän terveyteen liittyvät oikeudet eivät toteudu, Medi-ryhmä tarjoaa hyvän väylän asiaan puuttumiseksi.

Kaikki ryhmän jäsenet ovat vapaaehtoisia aktivisteja. Ryhmän toiminta perustuu Amnesty Internationalin linjan mukaan vapaaehtoisuuteen ja uskonnolliseen ja taloudelliseen riippumattomuuteen. Medi-ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti terveyden alan ammattilaisille eli lääkäreille, hoitajille, psykologeille, sosiologeille, ym., sekä näiden alojen opiskelijoille. Ryhmää ollaan vasta perustamassa ja uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!

Tule kuulemaan lisää toiminnasta ja Amnesty Internationalista infotilaisuuteemme. Olet erittäin tervetullut mukaan ihmisoikeustyöhömme!

Lisätietoja: mediryhma at amnesty . fi